Over leasen

Uw verhaal centraal

Bij GB Autolease kennen we geen standaardpakketten. We luisteren liever naar de mobiliteitswensen van onze klant. Wat zijn uw voorkeuren? Wat past bij uw jaarlijkse kilometrage? We stellen met u een pakket samen dat volledig bij u past. Grofweg onderscheiden we de mogelijkheden in twee onderdelen: zakelijk leasen en private lease.

Zakelijk leasen

U  kunt u bij ons terecht als u kiest voor zakelijk leasen. Dat is niet alleen voor werknemers of MKB-ondernemers; ook ZZP’ers die veel zakelijk rijden kunnen bij ons terecht. Er zijn diverse mogelijkheden.

Bij financiële leasing blijven wij juridisch eigenaar, terwijl u de verzekeringen en het onderhoud in eigen hand houdt.

Bij operationele leasing neemt GB Autolease B.V. de financiering, de verzekeringen, de papieren, het onderhoud, de banden voor zijn rekening; alles wat nodig is om u mobiel te houden.

Beide varianten zijn mogelijk wanneer u langere of kortdurende mobiliteitsbehoefte heeft. Bij kortdurende mobiliteitsbehoefte is shortlease een ideale optie.

 

 

 

 

Private lease

Naast zakelijk leasen kunt u bij GB Autolease B.V. ook terecht voor private lease. Het is een eenvoudige manier om als particulier zorgeloos te rijden. Hoe het werkt? U kiest een auto die voldoet aan al uw wensen. Wij zorgen voor de bestelling en aflevering van uw nieuwe auto. Maar dat is natuurlijk niet alles.

Als u op weg gaat, begint voor ons het werk. Met private lease bespaart u uzelf een grote eigen kapitaalinvestering. In plaats daarvan zorgen wij voor een heldere en transparante overeenkomst met vaste kosten. U zit aan het stuur; wij regelen ‘op de achterbank’ alles rondom reparatie, onderhoud, verzekering en pechhulp. Het grote voordeel: wij hebben een eigen werkplaats. Op die manier gebeurt alles onder één dak en bent u verzekerd van constante kwaliteit. Alle kosten zijn inbegrepen in de private leaseovereenkomst, tenzij u het anders wenst.

In 5 stappen leasen bij GB Autolease

Bij GB Autolease kunt u terecht voor zakelijk leasen en private lease. Iedere klant heeft andere behoeften. Iedere situatie is uniek. Wij geven u hier graag een overzichtelijk stappenplan, wat u antwoord geeft op de vraag: hoe kán het werken?

1. Kies een model

U kunt bij GB Autolease kiezen uit auto’s in alle klassen. Wilt u tweedehands of nieuw? Speciaal of alledaags? Hoeveel kilometers gaat u maken? Als u deze vragen nauwkeurig beantwoordt, kiest u altijd voor een model dat volledig past bij uw situatie.

2. Stel uw auto samen

De meeste modellen hebben verschillende uitvoeringen. In ons online zoeksysteem kunt u specificeren op de eigenschappen die ú belangrijk vindt. Verbruik, CO₂-uitstoot, looptijd, handgeschakeld of automaat. Wat staat er op uw wensenlijstje?

3. Bespreek uw leasewensen

Hoe wilt u leasen? Bij GB Autolease hebben we geen standaardpakketten, omdat we liever met u overleggen. Op die manier maken we afspraken waarover we allebei tevreden zijn. U kunt bij GB Autolease alle kanten op: zakelijk, private, financial, operational en shortlease. De vraag is: wat wilt u? Kom bij ons langs, dan bespreken we de mogelijkheden.

4. Plaats uw bestelling

Als we er samen uitkomen, plaatst u eenvoudig uw bestelling bij ons. Dat kan online, via onze website, maar ook op de vestiging in Ederveen.

5. Start met zorgeloos rijden

Wij leveren de auto af. Vanaf dat moment start u met zorgeloos rijden. U stopt alleen nog om te tanken en voor een regelmatige onderhoudsbeurt!

Vragen?

Bij GB Autolease B.V. staan uw wensen centraal. Neem contact met ons op, dan stellen we een passend pakket samen.