Citroën C3 1.0

Over de Citroën C3 Live:

De nieuwe Citroën C3 heeft een uniek ontwerp met o.a. Airbump wat we al van de Cactus kennen. Standaard voorzien van o.a. airco en 3D achterlichten. De nieuwe, eigenwijze Citroën C3 trekt met zijn opvallende neus en bolle zijkanten onmiskenbaar de aandacht. Ook is de nieuwste Citroën weer ongegeneerd comfortabel. Citroën heeft een duidelijke keuze gemaakt voor comfort. Lange veerwegen, veel afstand tussen de inzittenden en de weg en schokdempers die pas ingrijpen als het écht nodig is. Daarmee is het onderstel ongekend comfortabel voor zo’n kleine auto. Slecht wegdek verwerkt het onderstel gracieus.

Naar keuze van 1 tot 72 maanden.
€ 325,-
Exclusief btw (€ 393,25 inclusief btw).
Op basis van 60 maanden looptijd en geen aanbetaling.

Details over deze auto:

  • Airbump
  • 3D achterlichten
  • Cruise controle
  • Coffee Break Alert
  • Electrisch bedienbare ramen voor

Over leasen bij GB Autolease

Bij GB Autolease kunt u terecht voor private lease. Het is een eenvoudige manier om als particulier zorgeloos te rijden.

Naast privé lease kunt u bij ons ook terecht als u kiest voor zakelijk leasen. Dat is niet alleen voor werknemers of MKB-ondernemers; ook ZZP’ers die veel zakelijk rijden kunnen bij ons terecht.

Bij ons kunt ook uw huidige auto inleveren als aanbetaling op het leasecontract of tegen contant. We hanteren de waarde zoals vermeld op de Bovag-koerslijsten, zo krijgt u altijd een eerlijke prijs.

Offerte aanvragen

Wij houden van persoonlijk contact. Is dit de auto van uw dromen? Vul dan uw gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wie weet rijdt u er volgende week al mee weg!