Ford Fiesta Essential 70 pk

Over de Ford Fiesta Trend Essential 70 pk 3 deurs:

Voorzien van de zeer zuinige 1.0 Ecoboost motor is deze Fiesta een goede keuze in zijn klasse. Standaard voorzien van o.a. airco en centrale deurvergrendeling. Geniet evenveel van uw dagelijkse trip naar kantoor als van uw eerste kopje vers gemalen koffie. Met de nieuwe generatie Ford Fiesta’s hebben we de meest zuivere blend van aantrekkelijke vrijdynamiek en een nog breder scala aan mogelijkheden klaargezet om uw auto meer dan ooit te personaliseren. Dat betekent dat u de perfecte Fiesta kunt creëren, afgestemd op uw eigen stijl.

Naar keuze van 1 tot 72 maanden.
€ 255,-
Exclusief btw (€ 308,55 inclusief btw).
Op basis van 60 maanden looptijd en geen aanbetaling.

Details over deze auto:

  • Zeer zuinige Ecoboost motor
  • Airco
  • Centrale deurvergrendeling

Over leasen bij GB Autolease

Bij GB Autolease kunt u terecht voor private lease. Het is een eenvoudige manier om als particulier zorgeloos te rijden.

Naast privé lease kunt u bij ons ook terecht als u kiest voor zakelijk leasen. Dat is niet alleen voor werknemers of MKB-ondernemers; ook ZZP’ers die veel zakelijk rijden kunnen bij ons terecht.

Bij ons kunt ook uw huidige auto inleveren als aanbetaling op het leasecontract of tegen contant. We hanteren de waarde zoals vermeld op de Bovag-koerslijsten, zo krijgt u altijd een eerlijke prijs.

Offerte aanvragen

Wij houden van persoonlijk contact. Is dit de auto van uw dromen? Vul dan uw gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wie weet rijdt u er volgende week al mee weg!