VW Golf 1.0 TSI Trendline

Over de VW Golf 1.0 TSI Trendline:

Maak kennis met de nieuwe Golf. Standaard vol met de nieuwste technologische innovaties om het dagelijkse leven makkelijker te maken. Zo beschikt de Comfortline al over onder andere Adaptive Cruise Control met voetgangersherkenning en Front Assist, Park Distance Control en een multifunctioneel lederen stuurwiel. Hierdoor bent u klaar voor de toekomst. Kies op het Active Info Display zelf welke informatie dit compleet digitale dashboard toont. Van snelheid, toerental en navigatie-info tot uitgebreide infotainmentfuncties. U kunt bijvoorbeeld heel eenvoudig de navigatiekaart in het display integreren. Standaard vanaf de Highline of optioneel verkrijgbaar op de Comfortline.

Naar keuze van 1 tot 72 maanden.
€ 365,-
Exclusief btw (€ 441,65 inclusief btw).
Op basis van 60 maanden looptijd en geen aanbetaling.

Details over deze auto:

  • Achterlichten led
  • Koplampen halogeen, met geïntergreerde knipperlichten en leddagrijverlichting
  • Climatic (handbediend)
  • Stuurwiel (driespaaks) en schakelknop met leder bekleed
  • Automatische afstandsbediening (Adaptive Cruise Control)

Over leasen bij GB Autolease

Bij GB Autolease kunt u terecht voor private lease. Het is een eenvoudige manier om als particulier zorgeloos te rijden.

Naast privé lease kunt u bij ons ook terecht als u kiest voor zakelijk leasen. Dat is niet alleen voor werknemers of MKB-ondernemers; ook ZZP’ers die veel zakelijk rijden kunnen bij ons terecht.

Bij ons kunt ook uw huidige auto inleveren als aanbetaling op het leasecontract of tegen contant. We hanteren de waarde zoals vermeld op de Bovag-koerslijsten, zo krijgt u altijd een eerlijke prijs.

Offerte aanvragen

Wij houden van persoonlijk contact. Is dit de auto van uw dromen? Vul dan uw gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wie weet rijdt u er volgende week al mee weg!