Renault Trafic DC 1.6 DTI

Over de Renault Trafic DC:

Ook als dubbele cabine blijft deze stoere Renault Trafic DC een ruimtewonder. De ideale oplossing voor het gecombineerde transport van mens en materiaal is een dubbele cabine. Uniek is de laadruimte onder de achterbank die benut kan worden als extra laadruimte voor langere objecten. Het interieur van de Trafic is ontworpen als een verlengstuk van het kantoor. De cabine bevat allerlei slimme systemen voor uw tablet, laptop en telefoon, om ze aan te sluiten en op te laden. U beschikt in het interieur over 90 liter opbergruimte om al uw spullen op te bergen en binnen handbereik te houden. Innovatief, praktisch en comfortabel… Met de Trafic wordt mobiliteit gemakkelijk.

Naar keuze van 1 tot 72 maanden.
€ 395,-
Exclusief btw (€ 477,95 inclusief btw).
Op basis van 60 maanden looptijd en geen aanbetaling.

Details over deze auto:

  • Driezitsbank, Bankring met opbergvak en 12V aansluiting, doorlaadmogelijkheid onder de bank
  • Zijwandbekleding incl. opbergvakken
  • Hemel ABS bekleed met stof, incl. verlichting
  • Airconditioning
  • Radio installatie
  • Parkeersensoren achter
  • Cruise controle

Over leasen bij GB Autolease

Bij GB Autolease kunt u terecht voor private lease. Het is een eenvoudige manier om als particulier zorgeloos te rijden.

Naast privé lease kunt u bij ons ook terecht als u kiest voor zakelijk leasen. Dat is niet alleen voor werknemers of MKB-ondernemers; ook ZZP’ers die veel zakelijk rijden kunnen bij ons terecht.

Bij ons kunt ook uw huidige auto inleveren als aanbetaling op het leasecontract of tegen contant. We hanteren de waarde zoals vermeld op de Bovag-koerslijsten, zo krijgt u altijd een eerlijke prijs.

Offerte aanvragen

Wij houden van persoonlijk contact. Is dit de auto van uw dromen? Vul dan uw gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wie weet rijdt u er volgende week al mee weg!