Renault Megane 0.9 TCE

Over de Renault Megane:

De totaal vernieuwde Renault Megane, winnaar van The Golden Steering Wheel, is een uitstekende keuze in zijn klasse met opvallende LED verlichting aan de voor- en achterkant van de auto. Beleef de technologie van de Renault Mégane. Zoals de head-up kleurendisplay, het multimediasysteem R-LINK met 8,7″ touchscreen en Multi-SENSE®. Waarmee je je rijstijl instelt. Kies uit 3 diesel- of 3 benzinevarianten. Alle motoren in de Renault Mégane draaien op de allerlaatste innovaties en erkende expertise. Rijden is nu altijd een onvergetelijke ervaring.

Naar keuze van 1 tot 72 maanden.
€ 336,-
Exclusief btw (€ 406,56 inclusief btw).
Op basis van 60 maanden looptijd en geen aanbetaling.

Details over deze auto:

  • Opvallende LED verlichting
  • Analoge toerenteller en snelheidsmeter
  • Handbediende airconditioning
  • Electrisch verstelbare portierruiten voor en achter
  • Cruise control

Over leasen bij GB Autolease

Bij GB Autolease kunt u terecht voor private lease. Het is een eenvoudige manier om als particulier zorgeloos te rijden.

Naast privé lease kunt u bij ons ook terecht als u kiest voor zakelijk leasen. Dat is niet alleen voor werknemers of MKB-ondernemers; ook ZZP’ers die veel zakelijk rijden kunnen bij ons terecht.

Bij ons kunt ook uw huidige auto inleveren als aanbetaling op het leasecontract of tegen contant. We hanteren de waarde zoals vermeld op de Bovag-koerslijsten, zo krijgt u altijd een eerlijke prijs.

Offerte aanvragen

Wij houden van persoonlijk contact. Is dit de auto van uw dromen? Vul dan uw gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wie weet rijdt u er volgende week al mee weg!