Kia Picanto 1.0 CVVT

Over de Kia Picanto:

De Picanto. Jong, vrolijk en stijlvol.

De nieuwe Picanto verrast je in elk opzicht. Met z’n vlotte design en slimme features. Met z’n pit, zuinigheid en connectiviteit. En: met een heerlijke mix van jeugdige energie en volwassen veiligheid. Het is een kleine auto, toch is hij lekker ruim. Dat wordt genieten!

De nieuwe Picanto komt heel volwassen over en heeft ook nog eens de grootste kofferruimte in zijn klasse. Standaard voorzien van o.a. airco en centrale deurvergrendeling.

Naar keuze van 1 tot 72 maanden.
€ 235,-
Exclusief btw (€ 284,35 inclusief btw).
Op basis van 60 maanden looptijd en geen aanbetaling.

Details over deze auto:

  • Centrale deurvergrendeling
  • Airco

Over leasen bij GB Autolease

Bij GB Autolease kunt u terecht voor private lease. Het is een eenvoudige manier om als particulier zorgeloos te rijden.

Naast privé lease kunt u bij ons ook terecht als u kiest voor zakelijk leasen. Dat is niet alleen voor werknemers of MKB-ondernemers; ook ZZP’ers die veel zakelijk rijden kunnen bij ons terecht.

Bij ons kunt ook uw huidige auto inleveren als aanbetaling op het leasecontract of tegen contant. We hanteren de waarde zoals vermeld op de Bovag-koerslijsten, zo krijgt u altijd een eerlijke prijs.

Offerte aanvragen

Wij houden van persoonlijk contact. Is dit de auto van uw dromen? Vul dan uw gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wie weet rijdt u er volgende week al mee weg!