Ford Focus 1.0 Eco

Over de Ford Focus:

De nieuwste generatie van de Ford Focus is weer beter dan de voorganger. De Ford Focus is bovendien uitgerust met een breed scala aan opmerkelijke, nieuwe technologieën. Ford SYNC 3 met Voice Control en een 8”-touchscreen stelt u bijvoorbeeld in staat om, door middel van stemgebruik, de navigatie, het entertainment- en het klimaatbeheerssysteem van de auto intuïtief te bedienen. Met Active Park Assist kunt u moeiteloos fileparkeren en recht inparkeren. De meest verfijnde, efficiënte en technologisch geavanceerde Focus ooit. Een serie geavanceerde benzine- en dieselmotoren leveren een perfecte evenwichtige combinatie van vermogen en brandstofzuinigheid.

 

Naar keuze van 1 tot 72 maanden.
€ 365,-
Exclusief btw (€ 441,65 inclusief btw).
Op basis van 60 maanden looptijd en geen aanbetaling.

Details over deze auto:

  • Voice Sync systeem
  • Centrale portiervergrendeling met afstandfsbediening
  • Electrisch bedienbare ramen voor
  • Electrisch verstelbare buitenspiegels

Over leasen bij GB Autolease

Bij GB Autolease kunt u terecht voor private lease. Het is een eenvoudige manier om als particulier zorgeloos te rijden.

Naast privé lease kunt u bij ons ook terecht als u kiest voor zakelijk leasen. Dat is niet alleen voor werknemers of MKB-ondernemers; ook ZZP’ers die veel zakelijk rijden kunnen bij ons terecht.

Bij ons kunt ook uw huidige auto inleveren als aanbetaling op het leasecontract of tegen contant. We hanteren de waarde zoals vermeld op de Bovag-koerslijsten, zo krijgt u altijd een eerlijke prijs.

Offerte aanvragen

Wij houden van persoonlijk contact. Is dit de auto van uw dromen? Vul dan uw gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wie weet rijdt u er volgende week al mee weg!