Skoda Kodiaq

Over de Skoda Kodiaq :

Deze ruime Skoda Kodiaq is luxe uitgevoerd. Met zijn vele opties maakt het deze auto een plezier om te rijden. De Skoda Kodiaq is eventueel om te toveren naar een 7-persoons auto. Het is dus de ideale gezinsauto.

Naar keuze van 1 tot 72 maanden.
€ 0
Inclusief btw. Op basis van 60 maanden looptijd en geen aanbetaling. Inclusief 10.000 km per jaar. Meerprijs per km: 7,9 cent.

Details over deze auto:

Over leasen bij GB Autolease

Bij GB Autolease kunt u terecht voor private lease. Het is een eenvoudige manier om als particulier zorgeloos te rijden.

Naast privé lease kunt u bij ons ook terecht als u kiest voor zakelijk leasen. Dat is niet alleen voor werknemers of MKB-ondernemers; ook ZZP’ers die veel zakelijk rijden kunnen bij ons terecht.

Bij ons kunt ook uw huidige auto inleveren als aanbetaling op het leasecontract of tegen contant. We hanteren de waarde zoals vermeld op de Bovag-koerslijsten, zo krijgt u altijd een eerlijke prijs.

Offerte aanvragen:

Wij houden van persoonlijk contact. Is dit de auto van uw dromen? Vul dan uw gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wie weet rijdt u er volgende week al mee weg!